demo

Ośrodek Transferu Wiedzy i Innowacji w ramach cyklu Akademia Przedsiębiorczości zaprasza na seminarium "Funkcjonowanie i rozwój przedsiębiorstw".

Seminarium odbędzie się 15 kwietnia 2015 r. (środa) w godz 10.00 -12.00 w Suwałkach - w sali konferencyjnej Ośrodka Transferu Wiedzy i Innowacji (Fundacja Rozwoju Przedsiębiorczości, ul. Tadeusza Kościuszki 62).

Zapraszamy właścicieli oraz kadrę zarządzającą mikro-, małych i średnich przedsiębiorstw z terenu Suwałk oraz Powiatu Suwalskiego zainteresowanych rozwojem własnej firmy.

W trakcie seminarium będą mogli Państwo uzyskać informacje o:

• Źródłach finansowania działalności gospodarczej w nowej perspektywie finansowej 2014-2020,
  • Dostępnych formach wsparcia w formie instrumentów inżynierii finansowej (Fundusz Rozwoju Przedsiębiorczości oraz Podlaski Fundusz Przedsiębiorczości),
  • Ofercie Powiatowego Urzędu Pracy skierowanej do suwalskich przedsiębiorców.

Osoby zainteresowane udziałem w Seminarium prosimy o rejestrację poprzez wypełnienie FORMULARZA ZGŁOSZENIOWEGO.

Dodatkowych informacji udziela Pani Julia Kościuch - tel. 87 565 13 86, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.