Ośrodek Transferu Wiedzy i Innowacji zaprasza właścicieli mikro-, małych i średnich firm, przedstawicieli przedsiębiorstw społecznych oraz osoby planujące założenie własnej działalności gospodarczej z terenu województwa podlaskiego i warmińsko-mazurskiego do udziału w bezpłatnych seminariach informacyjnych "Dostępne źródła finansowania przedsiębiorstw".

Seminaria organizowane są w ramach autorskiego programu "Akademia Przedsiębiorczości" we współpracy ze specjalistami reprezentujących kluczowe instytucje administracji rządowej i samorządowej realizujące zadania w obszarze działalności gospodarczej.

Uczestnicy seminariów będą mogli zapoznać się z możliwościami pozyskania zewnętrznych źródeł finansowania działalności gospodarczej, w tym na cele inwestycyjne, obrotowe i tworzenie nowych miejsc pracy. Przewidziany jest również czas na konsultacje indywidualne z przedsiębiorcami z sektora MŚP, przedsiębiorcami społecznymi i osobami zainteresowanymi rozpoczęciem własnej działalności gospodarczej.

Warunkiem uczestnictwa jest wypełnienie FORMULARZA ZGŁOSZENIOWEGO znajdującego się na stronie internetowej Ośrodka www.sme.frp.pl pod zakładką Zgłoś się. W przypadku pytań prosimy o kontakt pod nr tel. (87) 565 13 86 w. 203 lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. .

Harmonogram spotkań na terenie województwa podlaskiego:

Sejny

Wysokie Mazowieckie

29.06.

poniedziałek

Harmonogram spotkań na terenie województwa warmińsko-mazurskiego:

Olecko

Ełk